b.jpge.jpgd.jpgf.jpgc.jpga.jpg

Transformaţi spectacolele, lansările de produse sau candidați, ceremoniile de premiere ori întâlnirile de afaceri într-o experiență unică pe care publicul nu o va uita niciodată. Laserele induc un sentiment de emoţie de neegalat, diferit de către oricare alt mediu estetic vizual.

 Echipa LASER TOP EVENTS vă poate realiza evenimentele dumneavoastră din cluburi, concerte indoor/outdoor, evenimente corporative oferind show-uri de lasere profesionale.

 

                                             

                                               SHOW-URI VOLUMETRICE

 

    Spectacol cu proiecții geometrice în mediu de fum, ceață sau suspensie.

    Tehnologia avansată ne permite să facem spectacol cu efect volumetric sincronizat cu muzică şi efecte sonore. Crearea de show-uri se face cu software care combină proiecții video, pirotehnie şi moving head-uri în timp real.

 

                                                 SHOW-URI PUBLICITARE

     Proiecții de logo-uri statice sau animate pentru evenimente publicitare.

      Acest sistem permite crearea de logo-uri publicitare. Echipamentele de proiecție asigură o vizibilitate excepţională pe suprafețe și distanţe mari, folosind ca suport de proiecţie suprafețe de toate tipurile.

                                                      SHOW-URI GRAFICE

     Tehnologia și software-ul avansat pe care le avem la dispoziție ne permit de a crea proiecții grafice 2D sau 3D sincronizate cu muzică şi efecte sonore. Echipa mixtă de tehnicieni, graficieni si muzicieni, pot crea orice show personalizat în conformitate cu cerinţele clientului.

     Producerea unui laser show grafic personalizat este rezultatul unui studiu de marketing care generează un storyboard.

      Show-ul grafic poate fi realizat atât în interior cât şi în aer liber cu ajutorul ecranelor de tul, ecrane de apă, ecrane gonflabile.

 

                                                       SHOW-URI ÎN CLUBURI

 

    Echipamentele folosite fac posibilă crearea laser show-uri chiar şi în locaţii mai mici (cluburi, restaurante, săli de spectacole) cu bugete mici, punerea în funcțiune a tehnologiilor realizându-se într-un timp scurt.